søndag 10. juni 2012

Sommerpannekaker til lunch

Norske bringebær - ingen bær er bedre, spør du meg! :)

I dag har vi spist dem til lunch, sammen med jordbær, amerikansk sirup og pannekaker. Ikke feil!

Til mine fristende sommerpannekaker trenger du:

Hvetemel (evt grovere mel)
Havregryn
Salt
Sukker
Natron
Bakepulver
Melk - bruk gjerne kulturmelk hvis du har
Egg
Amerikansk sirup
Bær ( Bruk sesongens bær, eller det du har i fryseren)
Olje/smør til steking

Visp sammen et par egg, melk og  en klype salt og sukker i en bolle. Jeg bruker ikke oppskrift her, men 1 egg pr persom er fint.
Rør inn havregryn og hvetemel, 1 ts bakepulver og  1 ts natron. Røra skal bli tykk og god.
La den svelle noen minutter før du begynner stekingen.

Jeg steker i en blanding av olje og smør.. middels varme. Den fine panna i bakgrunnen er super for å lage lekre små pannekaker.


Legg opp de ferdige pannekakene, vær generøs med sirupen og topp det hele med det du har av bær.

Enjoy! :)


Ha en fortsatt strålende søndag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar