Det er også enkelt hvis du skal ha mange til middag - bruk langpanna og slå deg løs!
Til min flyvende Jacob trenger du:
Grillet kylling
Rødløk
Hvitløk
Bacon
Sopp
Chilli
Fløte
Creme fraiche
Salt/pepper
Brokkoli
Urter (jeg bruker bladpersille)
Plukk fra hveransdre den grillede kyllingen og legg de fine bitene i en ildfast form. Ikke ta av skinnet, det er med på å gi smak til retten. Fres løk, hvitløk og chilli i en kjele og tilsett fløte og noen spiseskjeer med creme fraiche, når løken har blitt blank og fin.
Sprøstek baconbiter og ha over kyllingen i formen. Del brokkolien opp i små buketter, og bland ned i sausen. Smak til med salt og pepper.
Det må være nok saus til at kyllingen er halvveis dekket.
Bland godt sammen og sett i ovnen på 200 grader i ca 25 min.
Server med et dryss persille, god ris, og gjerne en salat.
Neida, det er slett ikke avansert.... men overraskende godt, og veldig fort gjort.
Enjoy! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar