tirsdag 8. september 2015

Tomater som tilbehør



Tomater er i grunn et utrolig allsidig og spennende tilbehør. Det tenker du kanskje ikke når du spiser rå tomat, men dette er en grønsak du kan gjøre mye morro med.
Disse tomatene er knallgode til en blodig biff!

Bruk gjerne små tomater du kan ha hele på stekebrettet, eller dele i 2. Jeg hadde kun plommetomater og måtte dele dem i båter. Det funket også.
Legg tomatene utover et stekebrett kledd med bakepapir. Strø over salt og sukker. Sett den i ovnen på 120 grader, varmluft, i 2-4 timer. Ha gjerne døra litt på gløtt underveis. De skal se tørre ut på utsiden og være myke og søte inni når de er ferdige.
Enten serverer du den med en gang - lunkne og deilige. Eller du legger dem på et tett glass, og fyller på med olje og urter. Mmmmmmm ! :)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar