mandag 7. september 2015

Potetrull med bacon


Denne potetrulladen var bare nydelig  - skikkelig godt tilbehør til det aller meste hvor poteter passer. 
Du trenger: 
Poteter
Bacon, eller spekeskinke
Rosmarin (eller andre urter du liker. Feks estragon, timian) 

Start med å vaske potetene og kutte den i tynne skiver. Gjerne med ostehøvel. Varm opp olje i en panne, ha over et knust fedd med hvitløk(knus det med kniv, ikke presse). La oljen få smak av hvitløken og ta den deretter ut. Ha potetene over, og la de ble litt myke. Salte og pepre. 


Legg bacon ut på et dobbelbrettet stykke med aluminiumsfolie.
De skal ligge inntil hverandre og danne et "teppe".

Legg over potetene, så all bacon er dekket. Ha på rosmarin, og start og rulle. Rull så stramt du klarer!
Stekes på 200 grader i 1 time. Da er potetene møre og baconet er sprøtt.


Rull ut og skjær opp i passe biter. Mmmmmmmm....... :)
God middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar