onsdag 1. juni 2011

Bryllupsdag - coming up!

Vi har 2 års brullupsdag 6.juni, men feirer vel mest nå til helgen, tenker jeg :)
I den anledning har jeg planer om å gjennskape bryllupsmenyen. Hvertfall forsøke.

I månedene før bryllupet var vi flere ganger på Frognerseteren og prøvesmakte flere retter. Til slutt falt valget på : Kamskjell og asparges m/ sitronhollandaise, oksefilèt wellington med grønsaker, poteter og portvinssaus og pasjonsfruktpannacotta til dessert.  Forholdsvis tradisjonelt, med andre ord.

Jeg har aldri laget denne "wellington" før, men skal gjøre et forsøk... utfordringen er vel å beholde kjøttet rosa, i og med at det skal pakkes inn i butterdeig og stekes i ovnen. Rundt kjøttet skal jeg ha en sopp og foie gras blanding.

Lover å legge ut bilder og oppskrift, underveis.

Ser forresten at skikkelig sommervær er i vente de neste dagene.. og det skal nytes.
Gjetter på at mange skal ta en velfortjent langhelg.

Kos dere! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar