torsdag 27. august 2015

Saftige muffins med vaniljesaus & sesongens rips



ALDRI en uke uten baking!
Baking er livet :)

I dag har jeg laget noen ripsmuffins. Når man har bær og frukt i hagen, og ikke vil lage syltetøy er det perfekt å putte dem i muffins. Egner seg meget godt for frysing.
Finn frem det du trenger, og kom i gang!

Liten oppskrift:
2 egg
50 g smør
75 g sukker
75 g hvetemel
1 vaniljestang
1 ts bakepulver
Rips
1/2 dl Vaniljesaus eller rømme


Ror smør og sukker hvitt, og bland inn ett og ett egg. Rør godt i mellom.  Spe vekselsvis mel og væske. Til slutt rører du foriktig i bærene for hånd.



Albertine prøvesmaker røra..... som er VELDIG god! 

Fordel i former eller i brett, og stek på 180 grader i ca 25 minutter.



Bakst lager alltid god stemming i heimen - perfect på en regnfull torsdag!
Kos dere.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar