torsdag 27. oktober 2011

Kveldskos

Noen ganger har man bare lyst på noe snacks til kvelds, og ikke en full middag. Her i huset er alle glad i kraftige, asiatiske smaker som : Koriander, ingefær, hvitløk og chili.
I går lagde jeg en variant av vårruller - stekt i ovnen!

Til mine norsk/asiatiske ruller, trenger du:

Kyllingfilèt
Kål
Gulrot
Sukkererter
Rødløk
Ingefær
Chili
HVitløk
Hoisin saus
Koriander
Filodeig

Begynn med å stek kyllingfileten. Legg den til side.
Varm en stor panne, og ha i hakket hvitløk, chili og løk i strimler. Riv en gulrot, og strimle kål. Bland alt sammen i panna. Pass på varmen, det skal ikke brunes.
Finhakk den stekte kyllingfilèten, og bland den i grønsakene. Ha over noen spiseskjeer med hoisin saus, og salte og pepre. Hakk masse koriander og bland i helt til slutt.
Del sukkererter i strimler, de skal i legges i den enkelte vårrull før steking.
Fyll inneholdet i 2 filoark, som du bretter som en vårrull. Husk de sprø sukkerertene.
Pensle med et vispet egg, både i skjøtene og på hele vårrullen. Da får den en gyllen og sprø overfalate etter steking.
Legg rullene på bakepapir på ei rist i ovnen - 225 grader i ca 10 min. Følg godt med.

Server rullene med hoisin saus til å dyppe i , eller soyasaus med lime.

Enjoy! :)

1 kommentar:

  1. Kom vel ikke som en overraskelse om at dette er min favoritt. Tror faktisk jeg skal slå til med de i kveld frue ;) Klem fra meg

    SvarSlett