tirsdag 22. september 2015

Sashimisalat med masse koriander


Jeg er veldig glad i koriander!
Og i denne salaten er det masse av det.

Det er mange måter å nyte sashimi av laks på, men jeg er veldig glad i å lage en type salat med sashimi. Den kan enten serveres som jeg gjør i dag, eller som en forrett i et blad hjertesalat.
Start med å skjære fisken i tynne skiver og anrett på en fin tallerken. Legg den lagvis sammen med tynne skiver avokado. Ha over ristede sesamfrø. Mye.
Del vårløk og sukkererter i strimler og bygg i høyden. Her kan du bruke det du har: agurk, ruccola osv. Har du mango, er det helt nydelig i ha i.


Rør ut ønsket mengde wasabi i litt soyasaus og fordel over fisken. Hakk opp koriander til slutt.
Enkelt, godt og raskt!

Server gjerne med syltet ingefær på siden.
God middag :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar